Winderigheid bij baby's

Liesbet Thienpont Februari 22, 2017 Familie 34 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Winderigheid bij baby's

Als het rommelt in de baby buik en de kleine bundel van vreugde zo zal geen vrede zijn, maar integendeel een zeer angstige indruk dan vaak vast te zitten achter een opgeblazen gevoel. Vooral in de eerste drie maanden van het leven, gebeurt het vaak dat lucht of andere gassen bloat de maag en darmen en de junior pijn veroorzaken.

A "burp" als een eenvoudige hulp bij een opgeblazen gevoel

Een eenvoudig te elimineren van de oorzaak van een opgeblazen maag bij inname bij het drinken te veel lucht en accumuleert in de maag. Daarom is het erg belangrijk dat de baby na het drinken van een "burp" maakt, dat is, is enthousiast om oprispingen. Op deze wijze kan de lucht weer uit de buik ontsnappen en niet opgeblazen treden.

Opgeblazen gevoel in tegenstelling tot Dreimonatskolik

Als vaak zeer heftige bloating optreden bij een zuigeling in de leeftijd van drie maanden, dan is het misschien zogenaamde drie maanden koliek, die een ernstige ziekte en moet niet worden verward met normale bloating.

Cries van de baby van tijd tot tijd voor uren, dan moet je ook denken aan een Dreimonatskolik en geraadpleegd worden in ieder geval de kinderarts.

Onder normale opgeblazen gevoel moet het kind vaak boeren en heeft wind finish. De overmaat aan gassen in de maag en darmen van deze looks voor de uitkomst. Baby's die lijden aan een opgeblazen gevoel, produceren meer gas dan andere kinderen, maar het is onduidelijk of ze reageren gewoon gevoeliger dan andere kinderen of de productie van darmgassen door genetische oorzaken gewelddadige verloopt.

Wat u kunt doen met een opgeblazen gevoel van het kind

Om overmatige ontwikkeling van darmgassen te voorkomen, moet u zich aan een paar eenvoudige regels, met name in het dieet:

  • De gave, of toevoeging van winderig dieetvoedsel is essentieel om te voorkomen dat peulvruchten, kool en ui bevatten.
  • Als het kind is nog steeds borstvoeding, moet de moeder deze dingen niet te nemen, omdat de componenten van deze voedingsmiddelen die een opgeblazen gevoel veroorzaken, komen ook via de moedermelk in het maagdarmkanaal van het kind.
  • Zeer goede hulp dan ook voorzichtig buikmassage rond de navel met de klok mee, worden de spasmen vrijgegeven en ontsnappen aan de winderig gassen.
  • Een beproefde huismiddeltjes uit oma's trukendoos tegen buikkrampen van baby's, is olie, die gebruikt kunnen worden voor massage. Komijn is verkrijgbaar in elke goed gevulde apotheek en al generaties van moeders en baby's geholpen om een ​​goede nachtrust's, want het is een uitstekende en natuurlijke remedie voor buikpijn en een opgeblazen gevoel, en geen bijwerkingen.
  • Als de baby weergegeven voor bepaalde voedingsmiddelen, zoals melkproducten of andere geschikte niet goed, dan moet het in ieder geval toegevoerd aan niet extra stimuleren van de vorming van winderigheid.

Opgeblazen gevoel bij jonge kinderen zijn niet ongewoon, maar kan erg pijnlijk zijn. Met de naleving en de naleving van de genoemde opmerkingen deze vervelende fenomeen kan worden behandeld goed of zelfs helemaal vermeden.

Hier vindt u een gids om de baby massage met winderigheid vinden:

Sleutels

winderigheid baby bij flesvoeding pijnlijke winderigheid baby winderigheid baby flesvoeding winderigheid baby 6 weken winderigheid baby 3 maanden winderigheid baby 5 weken krampen en winderigheid bij baby winderigheid baby bij flesvoeding winderigheid baby flesvoeding winderigheid baby infacol winderigheid baby oorzaak pijnlijke winderigheid pasgeboren baby winderigheid voorkomen baby
  Like 0   Dislike 0
Commentaren (0)
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha