Wat te doen met liefdesverdriet?

Volkert Brugmann Februari 22, 2017 Familie 59 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Wat te doen met liefdesverdriet?

Eén ding eerst: de ultieme tip tegen liefdesverdriet bestaat niet. Want zo verschillend als de mensen, mannen en vrouwen, zo verschillend zijn de manieren om het verlies en de pijn te overwinnen. Tijdens intrekt, op zoek het andere bedrijf van de mensen met wie hij schiet goed, de volgende stort hetzelfde in een nieuwe relatie.

Niet haasten

Relaties die alleen aangaan, om het gat na het mislukken van een partnerschap of huwelijk te vullen en niet te hoeven de leegte en verdriet voelen gaat zelden goed. De meeste van deze stop-gap relaties gaan vroeger of later in de pauzes.

Zet het verleden

Het is beter om het verleden onder ogen zien en uit te vinden wat de laatste relatie mislukt, dan versterkt na het leven door de stadia van verdriet en in staat zijn tot een nieuw partnerschap over zichzelf en anderen met nieuwe kennis aan te gaan.

Om hun eigen fouten toe te geven

Wanneer een relatie mislukt, eenmaal creëerde een grote leegte. Velen kunnen niet accepteren dat de relatie is gegaan aan stukken, zijn ze verbijsterd door de scherven en toch het niet ontkennen zichzelf. Boven alles, ze hun eigen fouten die zou hebben geholpen te ontkennen.

Laat woede

Ergens tijdens de rouw woede kruipt. Al deze gevoelens moet serieus worden genomen en goedgekeurd, want alleen dan is het proces mogelijk. Wie maakt het verdriet en slechte gevoelens kunnen snel uit komen uit het diepe als iemand die het verdriet en alle andere bijbehorende gevoelens verdrongen. Ook janken, gehuil en geschreeuw is toegestaan ​​in de eerste dag na de scheiding.

Om jezelf goed te doen

Het is belangrijk om op hun eigen behoeften. Sommige mensen maken dingen beter met zichzelf en situaties te spelen uit de relatie evenals hun einde in het hoofd herhaaldelijk door, laten hun tranen vloeien en uiteindelijk tot het besef komen dat het einde van deze relatie betekent niet het einde van de wereld en dat een mooi leven zonder dat de partner is nog steeds mogelijk.

Andere van liefdesverdriet patiënten liever te ruilen met andere mensen om de pijn en het verdriet beter en misschien sneller te begrijpen waarom het allemaal zo te verwerken. Dit kan de uitwisseling van goede vrienden, maar ook de uitwisseling in Internet fora met ook beïnvloed zijn.

Belangrijk is, ondanks alle verdriet om iets goed, zoals te doen:

  • Uitgaan met vrienden.
  • Om een ​​nieuw stuk van kleding te kopen.
  • Om een ​​nieuw kapsel te vestigen bij de kapper.
  • Een warm bad met uw favoriete muziek of een goed boek.
  • Neem een ​​dag volledig van alle verplichtingen en vrij om te doen wat je voelt als het doen.

Zeker iedereen weet wat het goed doet in de situatie. Welke moet je dan per se wijken, want om zorgvuldig om te gaan met jezelf, tilt de stemming en zelfvertrouwen.

Communicatie is alles

Degenen die niet roept thuis, maar op eigen initiatief contact zoekt met een ander, zal al snel beseffen dat het leven heeft veel te bieden en die nog open zijn alle deuren. Misschien weer lang vergeten doelen en dromen nu, zonder partner, terug op de voorgrond. Hobby's, want terwijl de samenwerking was geen tijd om weer belangrijker te winnen. Voor een Voorlopig heeft enkel zijn goede punten en uiteindelijk de meeste zijn dan weer klaar voor een nieuwe relatie in die hopelijk oude fouten.

Goed humeur door Sport

Een goede manier om eens echt te ventileren en het verminderen van woede is sport. Bovendien zijn blij hormonen geproduceerd, om zo te verplaatsen maakt goed humeur en laat voor een moment vergeten de hartzeer en voelt erg goed en gratis.

Tijd voor een nieuwe start

Ook al is het zo pijnlijk is weergegeven in het begin is: zich te ontdoen van de objecten die doet denken aan de tijd samen zijn, zoals foto's, kleding, tickets, ... Het helpt om de pijn te overwinnen en om het verleden te vergeten, achter zich. Beste memorabilia worden gedeponeerd in een doos en verscholen hoog in de zolder of kelder.

Het is ook belangrijk om niet te bespioneren de verloren liefde. Door middel van een nieuw contact, de pijn & nbsp; alleen maar groter. Zodat het aantal en het internet vriendschap te beëindigen.

Het is belangrijk om in gedachten te houden dat alles was om achter te laten en om vrije en klaar word voor een nieuw hoofdstuk in het leven.

Sleutels

wat te doen met liefdesverdriet wat te doen liefdesverdriet wat te doen tegen liefdesverdriet wat te doen na liefdesverdriet wat te doen als je liefdesverdriet hebt wat te doen voor liefdesverdriet wat te doen bij erge liefdesverdriet wat te doen aan liefdesverdriet wat te doen bij liefdesverdriet wat niet te doen bij liefdesverdriet wat te doen bij erge liefdesverdriet wat te doen als je liefdesverdriet hebt wat te doen als je vriendin liefdesverdriet heeft wat te doen als je liefdesverdriet hebt wat te doen na liefdesverdriet wat te doen tegen liefdesverdriet wat te doen als je vriendin liefdesverdriet heeft wat te doen voor liefdesverdriet
  Like 0   Dislike 0
Vorige artikel Deken of slaapzak
Commentaren (0)
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha