Wat onthult de broer of zus positie op persoonlijkheid

Alicia De la Mar Februari 22, 2017 Familie 75 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Wat onthult de broer of zus positie op persoonlijkheid

Met uitzondering van identieke tweelingen meeste kinderen niet hetzelfde karakter geheel. Het is dus geen wonder dat ze groeien in verschillende persoonlijkheden.

In deze werkwijze, niet alleen de externe omgeving speelt een rol, maar ook de indrukken in de binnenkern van de familie. Het is logisch dat de ouders hebben een grote invloed op de kinderen te oefenen - maar ze zijn niet alleen: de geboorte orde beïnvloedt - afhankelijk van waar je staat in het - de persoonlijkheid.

Wat maakt het oudste kind?

Het heeft zijn jongere broers en zussen vanwege zijn leeftijd meestal uiteenlopende ervaringen gang en gebruik deze omstandigheid nodigt soms in zijn voordeel. & Nbsp; Het leert alleen om hun ouders en grootouders te delen, omdat het de volle aandacht aan de geboorte van zijn broertje of zusje op hun eigen.
De volgende eigenschappen worden toegeschreven aan de grote broer of grote zus:
  • verantwoorde
  • ijverig
  • soms zelfs overdreven perfectionist.

Wie houdt er niet van om te bewijzen dat hij kan ook iets speciaals?

Hoe kun je zijn eerstgeboren kind te ondersteunen?

Het is belangrijk om niet te laten aan de linkerkant, alleen omdat de jongere broer moet ook aandacht. In plaats daarvan, moet u zich bewust om tijd te nemen voor het aan hem alleen te nemen in de stad, zoals het was voor de geboorte van de broer / zus. & Nbsp; De volle aandacht van de ouders is iets heel waardevol en nodig is. Gefühltes disinterest echter vaak zodat het kind zich slecht gedraagt ​​steeds om aandacht te krijgen.
Natuurlijk, het kan meer hulp rond het huis te krijgen, maar hoeft niet alles alleen doen. Jongere broers en zussen zijn voor sommige taken op een gegeven moment groot genoeg en kan omgaan met. Het duurt slechts verplichtingen en rechten. & Nbsp; Waar: Wie kan meer doen en langer duurt, krijgt de onderste regel meer. Dit geldt zowel voor de slapende keer zo zakgeld. & Nbsp; Niettemin: Het oudste kind is nog een kind en mag niet worden overbelast door bijvoorbeeld voortdurend moeten zorgen voor de jongere broers en zussen.

Hoe werkt "sandwich kinderen" gedragen?

Sandwich kinderen hebben enerzijds gemakkelijker, anderzijds moeilijker dan hun oudere en jongere siblings: Ze zijn meestal goed mediatoren omdat ze nemen zowel de bovenste en de onderste positie in de gezinsconstellatie rollen. & Nbsp; Maar zelden is hen zoveel aandacht als de jongste, om niets van de privileges van / de oudsten zeggen allemaal. Ze lopen snel dus het risico verder onder mitzulaufen dit. & Nbsp; Sommige sandwich kinderen dit probleem op door een provocerende en agressief gedrag op te lossen, sommige zijn introverte en anderen snel uit te breken van de familie cirkel en op zoek gaan naar hun vrienden elders. Maar er is een oplossing ...

Hoe hij zijn "Sandwich Kid" te ondersteunen?

Het vereist evenveel aandacht als zijn broers en de gelegenheid zich te definiëren en niet alleen op de andere. Zijn wensen en ideeën moeten serieus worden genomen en overwogen. & Nbsp; Een sandwich kind leert al snel dat het zelden krijgt de onverdeelde aandacht. Het is daarom belangrijk om hem deze geven en niet alle andere kinderen afhankelijk.
Bovendien, is een oprechte en individuele lof voor dingen die hij erin slaagt, van groot belang. Dat de grote broer schreef zo ​​goed een wiskundige werk in de geschikte leeftijd, nu deed er niet toe; elk kind vocht zijn weg weer. Het zal duidelijk.
En het is niet een kleine kopie van het oudste kind, moet ook vanzelfsprekend: Terwijl sommige kleren en speelgoed zijn erfelijk, maar nu en dan moet het nog iets van hun eigen. Tenslotte belangen jeugd zijn soms erg verschillend. & Nbsp;

Hoe herken je de jongste?

Een Nesthäkchen meestal krijgt veel aandacht van de ouders, echter, komt aan het eind van de broer of zus interne ranking. Om de erkenning van de grote winnen, moet het komen met iets - en wordt daarom in snel tempo de joker of gedraagt ​​zich als een kleine diva.
Het moet snel leren dat het niet alle wrok, maar het heeft om te zorgen voor zichzelf een stuk. Een grote baby is gewoon niet de waarheid ...

Hoe hij zijn jongste ondersteunen?

Zelfs een baby van de familie, na een bepaalde leeftijd over te nemen en moet dit logisch specifieke taken binnen het gezin te houden aan de regels. & Nbsp; Bovendien heeft een baby van mening dat haar diensten zijn net zo gewaardeerd als de grote broers en zussen. Hoewel het soms moeilijk om het wiel opnieuw - zelfs als de wil.
  Like 0   Dislike 0
Commentaren (0)
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha