Vaccinaties - zij beschermen

Volkert Steensma Februari 22, 2017 Familie 37 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Vaccinaties - zij beschermen

Vaccinaties tegen ziekte door het activeren van het natuurlijke afweercellen van het lichaam en aldus voorkomen dat het ontstaan ​​of verminderen. Nauwelijks een vrijwaringsmaatregel is echter zo controversieel als het vaccin, omdat ze kunnen ook bijwerkingen hebben - en toch is er nauwelijks een meer effectieve bescherming dan zij.

Vaccinatie - Bescherming tegen ziekten

Kun je vaccineren tegen bacteriële en virale infecties waartegen de uitbraak ofwel voorkomen of preventief beperkt. Hier wordt het vaccin geïnjecteerd hetzij in de bloedstroom of in de spier, zodat het kan zorgen voor de productie van immune cellen in het lichaam. In het bijzonder, moeten kinderen worden gevaccineerd, omdat voor hen dit is de bescherming tegen infectieziekten en zogenaamde kinderziektes survival - Volwassenen kunnen ook nog worden gevaccineerd, die waardevol en belangrijk voorbeeld kan zijn bij het reizen naar tropische gebieden met bijzondere gevaren.

Hoe beschermen vaccinaties?

Vaccinaties tegen infectieziekten met virussen en bacteriën, door een voorzorgsmaatregel om het lichaam antistoffen stimuleren. Dit zou hij dan ontwikkelen als het werkelijk ziek, maar door vaccinatie gebeurt niet en er is geen gevaar tot leven bij ziekte. Tegen sommige ziekten kan een leven immuunsysteem door vaccinatie duren; Andere antilichamen tegen hen niet zo lang blijven en de vaccinatie moeten worden gemaakt. Soms zijn de antilichamen direct geïnjecteerd bij het contact met het pathogeen te gevaarlijk zou zelfs zijn.

Soorten vaccins

De twee grootste vaccin groepen zijn dode en levende vaccins.

Life vaccin

Indien een levend vaccin injectie overleven pathogenen. Er zijn echter te weinig om een ​​ziekte te tekenen op zichzelf, en zij zijn verzwakt in hun effect. Hoewel het niet kan gebeuren, maar het lichaam herkent de vaccins en anderzijds kunnen antilichamen.

Dode vaccins

Deze bevatten dode ziekteverwekkers die nog herkent het lichaam, maar waarvan hij kan niet ziek.

Bovendien kunnen antilichamen direct worden geïnjecteerd. Maar meestal is voor vaccins dode of levende vaccins, afhankelijk van een levende verzwakte pathogenen en in het lichaam kunnen veroorzaken en zo het risico blijft bestaan ​​dat eindigt in het begin van de ziekte, waarvoor hij moest beschermen.

Bijwerkingen van vaccinaties

Vaccinaties kunnen helaas ook het aantrekken van bijwerkingen door zelf. Ten eerste kan het op de injectieplaats irritatie en irritatie, afhankelijk van het vaccin, maar het lichaam kan ook reageren met ziektesymptomen of eigenlijk ziek omdat het immuunsysteem wordt beïnvloed door de vaccinatie.

Vooral nieuwe vaccins te brengen altijd een zeker risico en kan leiden tot ernstige complicaties als ze te vroeg op de markt worden gebracht. In principe is het wel aan te bevelen, om te vaccineren, vooral ten opzichte van erkende vaccins worden als veilig beschouwd; met nieuwe vaccins een gezonde voorzichtigheid is altijd handig.

Wanneer en hoe vaak moet worden gevaccineerd, verwijzen wij u naar onze vaccinatieschema.

  Like 0   Dislike 0
Commentaren (0)
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha