Stye - deze natuurlijke hulpbronnen kunnen helpen

Danny Cleymans Februari 24, 2017 Miscellany 596 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Stye - deze natuurlijke hulpbronnen kunnen helpen
Om het ontstaan ​​van een gerst te voorkomen, is het altijd belangrijk om schone handen te hebben en niet deel te nemen in de ogen of het gebruik van irriterende stoffen.

Wat heb ik als op het ooglid? Ze stond met klachten over één oog en in de spiegel een stye ontdekt op je oogleden? Net vandaag heb je een belangrijke vergadering en je lichaam heeft u het afspelen van een nare grap? Je ziet de stye verschrikkelijk en weet niet wat te doen? Maak je geen zorgen. We zullen hieronder hoe u een stye snel genezen verklaren.

Waarom Styes ontstaan?

Een strontje wordt veroorzaakt door een ontsteking van de talgklieren, die zich aan de basis van de wimpers. De belangrijkste reden voor het optreden van styes is de verspreiding van bacteriën van Staphylococcus aureus groep, hoewel andere pathogenen kan worden gemaakt. Andere redenen zijn blepharitis, hormonale veranderingen en stress. Het genezingsproces van gerst zal ongeveer 20 dagen duren. Het is niet specifiek over een nare ziekte, maar een stye kan zeer pijnlijk en onesthetisch zijn. Als het probleem aanhoudt voor een lange tijd, dan moet u een arts raadplegen. In dit artikel vindt u meer informatie over de symptomen en diverse tips voor de behandeling leren.

Symptomen

 1. Lichtgevoeligheid
 2. Klachten te knipperen
 3. Roodheid van het getroffen gebied
 4. Tintelingen, jeuk of pijn op de getroffen plaats
 5. Het branden van de ogen
 6. Ontsteking van de wimpers
 7. Waterige ogen
 8. Slijmafscheiding van het oog
 9. Wazig zicht
 10. Het optreden van gelige of roodachtige vlekken of korrels op de ogen

Er moet worden bepaald wat voor soort stye is. Je analyseert gewoon het punt waarop de stye is.

Verschijning stye

Hier komt een rode ontsteking aan de rand van de wimpers, samen met een geelachtige korrel die plotseling verschijnt en meestal relatief snel verdwijnen op zijn eigen.

Interieur stye

Dit graan komt een beetje verder weg van de wimpers en is meestal roodachtig. Het duurt langer voor het graan opdroogt en verdwijnt. Als het graan is in de eerste tien dagen onveranderd, dan moet u een arts raadplegen. In zeldzame gevallen kan het voorkomen dat de korrels niet goed drogen en een smeervet gevulde zak bladeren. Deze harde korrel moet operatief verwijderd worden. Maar dat zal niet gebeuren, maak je geen zorgen! We zullen nu eerst uitleggen hoe je de vervelende pijn te verlichten en ontstekingen te remmen. Hieronder zijn 10 eenvoudige behandelingen.

Begin enig bewijs

Bedenk dat een stye altijd wordt veroorzaakt door bacteriën. Daarom moet u rekening houden met de volgende zaken:

 • Raak de stye niet aanraken, niet uit te drukken, niet wrijven en niet spelen rond met het, want de infectie kan worden verbeterd en de traanbuis van het oog kan worden beschadigd.
 • Breng verschillende voorwaarden gezondheid vóór de behandeling van de plaats. Hierdoor kunt u verdere infecties te voorkomen.
 • Gebruik geen make-up, totdat de stye volledig genezen is.
 • Vermijd het dragen van contactlenzen. De laatste worden vervuild door de stye en dus een infectie veroorzaken in de gezonde oog.
 • Omdat de ogen direct gerelateerd zijn aan het lymfesysteem en de bloedbaan, is het raadzaam dat u advies in te winnen van een arts. vóór het begin van de behandeling, omdat die visie mogelijk kan worden beïnvloed.

Hoe kan een stye snel genezen worden?

Er zijn een aantal natuurlijke remedies die kunnen helpen om de symptomen te verlichten en genezen van het graan zelf. Vergeet niet dat de irritatie en roodheid kunnen verspreiden. Wanneer dit gebeurt, moet u een arts raadplegen. Zoals we jullie beloofd, bieden wij u met nu 10 behandelingen voor, om de stye snel onder controle te krijgen:

Behandeling # 1: lauw water

Deze behandeling wordt toegepast op de meeste. Deze gekookte een liter water en daarna afgekoeld tot het water is lauw. Bevochtig een schone doek met dit water en plaats het voor tien minuten op je wimpers. Dit proces helpt om de pus in de stye elimineren.

Behandeling # 2: Acacia

Om de hinderlijke pijn van gerst verlichten, kan acacia gebruikt. Voer een handvol verse acacia bladeren in twee kopjes kokend water. Dan laat het mengsel afkoelen en bevochtig een schone doek die op het getroffen oog wordt geplaatst gedurende tien minuten.

Behandeling # 3: Koriander

Ook koriander kan doeltreffend zijn bij de behandeling van styes zijn. Voer een theelepel korianderzaad in een kop kokend water. Laat trekken de zaden een paar minuten. Zodra de infusie is afgekoeld kunt u deze gebruiken drie keer per dag naar het getroffen oog te reinigen.

Behandeling # 4: Theezakje

Tannines, die in thee, ook helpen Styes. Bevochtig een theezakje in kokend water en zet het voor tien minuten op de site met de stye. Voer deze behandeling zo lang door tot de stye is verdwenen.

Behandeling # 5: Peterselie

Voer wat verse peterselie bladeren in kokend water. Dit mengsel vermindert de ontsteking en gevoeligheid van de oogleden. Laat het aan het infuus afkoelen en plaats een vochtige doek, zodat op het getroffen gebied. Voer deze methode elke in de ochtend en voor het slapen gaan.

Behandeling # 6: kamille bloemen

Voor de behandeling van gerst u een infusie van een handvol kamille bloemen en twee kopjes water te maken. Zeef het mengsel en laat het iets afkoelen. Zet een schone doek bevochtigd met deze infusie, ongeveer tien minuten naar het getroffen gebied. Voer tweemaal daags.

Behandeling # 7: Kurkuma

Kurkuma heeft antibacteriële eigenschappen. Kook twee kopjes met een lepel kurkuma, totdat de vloeistof is gehalveerd. Zeef. De infusie met een doek en voer in elk oog drie druppels Twee keer per dag te gebruiken.

Behandeling # 8: Tomaat

Deze procedure verlicht de pijn. Snijd een verse tomaten in plakjes en voeg ze drie keer per dag gedurende vijf minuten naar het getroffen gebied. Om de pijn te verlichten en tegelijkertijd de huid zacht en mals.

Behandeling # 9: Aloë Vera

Snijd een blad aloë vera in het midden. Neem nu een watje en bevochtigen met de transparante vloeistof die geeft van de plant. Zodat u de getroffen ooglid ochtend en avond dep. Dan was het gezicht met kamille of rozenwater. Aloë Vera helpt vermoeide ogen, cataract en allerlei ontstekingen.

Behandeling # 10: Komkommer

De komkommer heeft een samentrekkende werking en is ook zeer verfrissend. Het is perfect om een ​​masker voor de stye maken. Snijd een paar plakjes komkommer en plaats ze op het getroffen gebied om de ontsteking te verlichten.

Vergeet niet ...

Kinderen hebben meestal een grotere neiging tot een stye ontwikkelen. Wanneer een stye voorkomt bij kinderen, moet het advies van een arts altijd worden gezocht om te helpen. Vergeet niet te wassen en te voorkomen dat het aanraken van de stye onnodig handen. We hopen dat deze tips zijn nuttig voor u.

  Like 0   Dislike 0
Commentaren (0)
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha