Relatieproblemen door kinderen

Sara Da Costa Februari 22, 2017 Familie 76 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Relatieproblemen door kinderen

Hoewel kinderen wilden in een relatie, en een aanwinst in het leven, kunnen ze ook problemen veroorzaken. Dit is vaak het geval wanneer verschillende opvoedingsstijlen en methodes botsen, dat wil zeggen, als de ouders hebben verschillende ideeën.

Kinderen - de vervulling?

Kinderen - Ze zijn voor velen de vervulling van een lang bestaand partnerschap en een teken van wederzijdse liefde. Vele paren zie het verlangen naar kinderen en het starten van een gezin het absolute hoogtepunt van hun relatie. De perfecte geluk.

Het wordt moeilijker wanneer het kind wens alleen wordt uitgesproken met een partner, de andere maar streeft naar een gemeenschappelijke toekomst zonder jong. Voor sommige paren, worden de respectieve prioriteiten anders is geregeld, en een succesvolle carrière spelen vaak een grotere rol als een gezin en kinderen.

Vruchtbaarheid anders?

Aantrekkende vruchtbaarheid en het streven naar succes op elkaar, conflicten zijn onvermijdelijk, omdat elke partner heeft andere eisen over de toekomst van de relatie. Hier is het belangrijk om uit te vinden in verduidelijking van de gesprekken als de desbetreffende prestaties zijn inderdaad volledig inconsistent, Upper of het nu een manier voor een gemeenschappelijke toekomst kunnen vinden.

Zelfs als men probeert, het is leuk om te praten, het feit is dat andere toekomst verlangt alleen in termen van gezinsplanning, voor een relatie met een zware lading, in veel gevallen, kan zelfs leiden tot Off. Het maakt niet uit hoe sterk de liefde is een gemeenschappelijk doel, moeten ze hebben.

Patchwork Family

Het wordt ingewikkeld en, in de zogenaamde patchwork families, als de ene partner brengt al kinderen in de relatie. Nu is het tijd voor zowel de relatie te versterken en de toegang tot de kinderen te vinden.

Indachtig het feit dat de situatie voor de kinderen is nieuw, verschijnt plotseling een potentiële nieuwe ouder, dan moet je werken met zorg en aandacht hier. De evenwichtsoefening om de kinderen te betrekken en te wennen aan de nieuwe partners en over, maar niet te vergeten zijn schat is, voor een deel, moeilijk en vermoeiend.

Zowel de kinderen als de nieuwe mensen in zijn leven, moet je voldoende tijd hier en een ontmoeting met problemen en conflicten met de rust en geduld.

Maar zelfs als beide partijen hebben kinderen en een succesvolle en gewenste gezinsplanning eenheid, een relatie waarin er kinderen, soms hapert. Avonden waar je woont als een paar, zijn zeldzaam, gepassioneerd ontmoetingen zijn door de dubbele last van het huishouden en werk deels bestaat niet meer.

Kinderen domineren dagelijks leven

Maar zodra je tijd hebt voor de partners, domineren kinderen gerelateerde zaken, ook hier kunt u genieten van de tijd weinig meer dan Liebespärchen. Het leven draait meestal alleen om werk en gezin.

De eigen verlangens naar de achtergrond, de relatie toch. Hier is het, ruimte creëren voor zichzelf en zijn partner. Of men besteedt avonden met zijn vrienden of ervaren romantische wandelingen met zijn partner: Het is belangrijk dat in aanvulling op de familie zowel een "privé-leven" als de tijd voor de liefde bestaat. De eigen wensen en de wensen van het partnerschap moet ruimte hebben om geleefd te worden.

Conclusie

Kinderen zijn een troef en gaven uiting aan hun wederzijdse liefde voor veel paren. Soms kwesties zijn als kinderen, vruchtbaarheid en gezinsplanning, alsmede redenen voor serieuze relatie problemen. Niet alles is een oplossing die beide kanten bevalt. Echter, voor sommige, er zijn manieren uit.

Sleutels

relatieproblemen door ziek kind
  Like 0   Dislike 0
Commentaren (0)
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha