Relatiegids

Annabel Mosselman Februari 22, 2017 Familie 31 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Relatiegids

Als er een kookboek met recepten voor een gelukkig luid, eindeloze relatie - het zou zeker een bestseller te zijn. Hier ieder mens bepaalt zijn persoonlijk geluk verschillend, en ook de manieren om het te vinden, zijn zeer verschillend.

Ga in relatie?

Na de eerste verliefdheid gaat men een eigen weg of een relatie. In een verhouding van twee werelden botsen, die ergens nu aan een eenheid of ten minste één kruispunt vormen. DC en zoekt soort, of tegenpolen elkaar aantrekken: het maakt niet uit onder welke slogan partnered valpartijen, de samenwerking is het belangrijkste.

In veel opzichten wordt uitgevochten over de vraag wie de sterkste is. Dat is onzin en een onnodige belasting. Beide partners hebben zwakke punten die kunnen worden gecompenseerd door de sterke punten van de ander en moet. De exploitatie van de zwakke punten van de partner om zijn eigen voordeel heeft geen plaats in een relatie.

Tolerantie

Tolerantie is een belangrijk onderdeel in een relatie. Veel eigenaardigheden blijken slechts geleidelijk, in twee. Als men wil dat zijn eigenaardigheden worden geaccepteerd, dus hij moet ook de partner tolereren. Huishoudelijk werk is een overlast en nodig is. De verspreiding van dit moet gebeuren door de betreffende voorkeuren. Als een partner in plaats van strijken gespoeld gerechten, moet hij dat doen. Taken die niet graag beide, je gewoon afwisselend gedaan.

Partners geven vrijheid

De partner om de vrijheid om zijn hobby voort te zetten, is erg belangrijk. Hij brengt de hobby met in de relatie, dus het is niets van waaruit men leert alleen laat. Zeuren dat je alleen zal worden gelaten, is niet op zijn plaats.

In plaats daarvan kunnen de partners vrije tijd voor het eigen genoegen worden gebruikt. Ook is er de mogelijkheid dat je zelfs belangen zou kunnen ontwikkelen en begeleidt de partner en ondersteuning.

Mannen moeten mannen 's avonds, en vrouwen moeten vrouwen avonden. Naar alle waarschijnlijkheid gebeuren in twee precies hetzelfde: Er wordt gelachen, gedronken, gegeten, gedanst en gelasterd, bij voorkeur over het andere geslacht. Te maken over denken is totaal overbodig.

Luisteren en acceptatie

Kleine gift om u te helpen. Hetzelfde geldt voor relaties. Niet alleen als je iets van plan zijn geweest, om gelegenheden zoals Kerstmis of persoonlijke vakantie, maar net als dat tussen aankomen aandacht goed. Het toont de partner dat je hem hebt gedacht.

Als je goed luistert in normale gesprekken, dan beseft men dat veel kleine wensen worden uitgedrukt. Deze kunnen ontmoeten op elk gewenst moment, zonder dat er een reden.

Luisteren naar het rechter oor, is zeer belangrijk. Zegt een partner ". De asbak is vol", dus dit is niet een teken van de andere, springen op en leeg de asbak, maar de eenvoudige verklaring van de feiten.

  Like 0   Dislike 0
Volgende artikel Met de baby op de weg
Commentaren (0)
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha