Relatie problemen veroorzaakt door jaloezie

Stefanie De Smedt Februari 22, 2017 Familie 94 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Relatie problemen veroorzaakt door jaloezie

Jaloezie - de vloek van elke relatie en een echte verslaving die velen niet zal laten gaan. Maar in de oorzaak van het probleem is zijn oplossing: Jaloezie staat of valt met het gevoel van eigenwaarde. Liefde en wantrouwen moet in de hand niet hand gaan.

Jaloezie en Co.

Jaloezie - veel paren die worstelen met deze verslavende eindigt probleem. Waar wantrouwen heerst, krijgt een relatie snel tot stilstand gekomen, positieve aspecten van het partnerschap gezet, het wantrouwen neemt alles wat men voor zichzelf. Geschil is onvermijdelijk.

Gelukkig gaat men terug naar het uitzicht, zal jaloezie veroorzaakt door handelingen van andere mensen of gebeurtenissen. Het is gemakkelijk om te zeggen dat we moeten reageren met argwaan, omdat de partij dit of dat heeft gedaan of iets refrein te maken heeft.

De realiteit is echter anders. Want: Voor het gevoel van jaloezie u verantwoordelijk bent. De mens zelf is de trigger die emotie. Vaak wantrouwen is een teken van sterke eigen twijfels en angsten. Dat iemand jaloers is, is geenszins als bewijs van een sterke liefde. Integendeel, het is een bewijs van de heersende angst voor de liefde van de partner, niet de rijken partners te verliezen.

Laag Zelfvertrouwen?

Als definiëren we in een partnership via haar partner, maakt men de waarde van de partner-afhankelijke, eigenwaarde is laag niet gemarkeerd. Men is gevoelig voor jaloezie, want je wordt geplaagd door sterke zelftwijfel. Zeurende zelftwijfel eindigen in de manie om zijn partner te controleren om te zien in elke kleine twinkeling in zijn ogen en een serieuze flirt aufzuhorchen verdacht bij elke oproep.

Accepteer sterke en zwakke punten

Het nemen van zijn sterke en zwakke punten tegen hem op, zijn persoon is bewust en kan zichzelf als de persoon die is te accepteren, is het meestal minder gevoelig voor jaloezie. Men herkent de waarde onafhankelijk van de partner. Als u echter, afhankelijk van de meningen van anderen, je aanmoediging en erkenning van anderen en zijn partner nodig heeft, en er is een ideale voedingsbodem voor jaloezie en wantrouwen.

Rechtvaardigingen

In een relatie dan jaloezie leidt tot problemen bij de partners voortdurend moeten verantwoorden wanneer het proberen om zijn partner en zijn daden naar uw smaak te vormen.

  • Constante controles
  • Wantrouwen
  • Controle

Deze punten geven meestal een snelle relatie uit.

Om middelen te houden

  • Laat vrijheid
  • Om het vertrouwen hebben
  • dus accepteren iemand zoals hij is

Natuurlijk, is het bijzonder moeilijk om het vertrouwen in de partner, indien dit eerder gewonden. Zelfs dan is het te laten gaan, om vertrouwen op te bouwen en gewoon durven opnieuw om lief te hebben, zonder enig voorbehoud, en & nbsp; te controleren zonder dat de partner.

Overwinnen jaloezie

Om zijn jaloezie te overwinnen, is een moeilijke taak, want het is om te werken aan zichzelf. Eigenwaarde en zelfvertrouwen moet worden versterkt. Alleen dan kunt u genieten van zijn relatie ontspannen en zonder twijfel. Zoek jezelf, weet zijn waarde niet te bepalen over anderen en een gezonde, privé-leven zijn belangrijke punten voor het zelfvertrouwen uitstralen en te leven.

En dan ook nog de referenceto kan weer worden geleefd zonder controle dwanghandelingen, wantrouwen en beschuldigingen. Men is bereid om goed te houden. Men moet de zinsnede houden altijd onthouden: ". Jaloezie is een passie, Ik zoek ijverig wat lijden veroorzaakt"

  Like 0   Dislike 0
Commentaren (0)
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha