Pine als medicinale plant

Carolien De Graaf Februari 22, 2017 Gezondheid 75 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Pine als medicinale plant

Deze bekende structuur wordt vooral in cystitis, ademhalingsziekten, vermoeidheid en verkoudheid. De bestanddelen van deze hebben een frisse, ontgiftende, versterking en anti-inflammatoire werking op het lichaam. De pijn wordt ook gebruikt voor oogzalf of die tegen gewrichtspijn.

De kaak is uit de familie van Pinaceae en dit kan oorspronkelijk in Europa te vinden. Deze boom heeft de volgende kenmerken en ze zijn: hij heeft een kenmerkende frisse geur, biedt het een zeer goede hout, heeft een slanke stam en het is tot 50 meter hoog. De grenen spruiten worden verzameld en verder verwerkt in mei.

De Applicatie

Deze plant wordt gebruikt in de volgende verschijnselen en ze zijn: een blaasontsteking, kneuzingen, bronchitis, galstenen, jicht, Harnwegdesinfektion, huiduitslag, longziekte, maag bloeden, met neus bloeden, oogziekten in een lumbago, hobbels allerlei voor problemen met de bloedsomloop, nervositeit, sinusitis, zenuwpijn, reuma, jicht, spierpijn, slapeloosheid, catarre van de bovenste luchtwegen, vermoeidheid, griep, heesheid, en verkoudheid. Bovendien wordt dit gebruikt als inhalatie, en voor de productie van oftalmische zalven. De jonge scheuten, het hars of hout worden gebruikt voor de toepassingen.

Het Effect

De kaak bevat terpentijn, terpentine en hars. Deze stoffen fungeren slijmoplossend, bloed Purifier, hemostatische, het zuiveren, tonic, anti-inflammatoire, stimulerend en verfrissend om het lichaam. Bovendien kan oogziekten worden verlicht, de huid kan worden verbeterd, de gewrichten kunnen worden behandeld met speciale zalf effectief en algemeen sparren het organisme kan verlevendigd van deze plant worden geactiveerd en verfrist.

  Like 0   Dislike 0
Commentaren (0)
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha