Masker voor de vette huid

Mae Maes Februari 26, 2017 Schoonheid 18 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Masker voor de vette huid

Iedereen heeft een andere huidskleur. Echter, basistypen zijn vette en droge en gemengde huid. Vooral vette huid in deze context betekent voor velen een last. Een lichte film van olie maakt de huid glanzen voortdurend, door verstopte poriën zijn er vaak milde tot ernstige acne. Vaak is de huid ziet er ruw, poriën zijn duidelijk zichtbaar en zorgen voor een onevenwichtige teint.

Oorzaken van vette huid

De redenen hiervoor zijn divers, variërend van hormonale schommelingen op stress, drugs en alcohol ziekten waarbij de verslechtering van de huidaandoening een symptoom zijn.

Kortom, de behandeling van onzuivere huid of ernstige acne moet in elk geval een arts besproken. Omdat Onjuist zorg van de huid kan worden verslechterd dan verbeterd. Om agressieve reinigingsmiddelen kan leiden tot ernstige gevolgen, vooral voor acne. Huidirritaties ontstaan, kan de huid verwond en bacteriën kunnen binnendringen. Ontsteking is het resultaat. Dit moet worden vermeden ten koste van alles, dat is de reden waarom in dergelijke gevallen de behandeling met de dokter moeten worden besproken.

Schoon en zorg voor de vette huid goed

Het onderhoud van het beleid voor de vette huid is grondig, maar voorzichtig. Overmatig reinigen wordt niet bereikt, terwijl het gewenste effect. De ochtend huid en nacht om de zorg met reinigende lotions is voldoende.

Om de huid te reinigen, terwijl washandje moet worden vermeden. Indien deze niet vers elke reiniging en voor het drogen, kan komen te zitten in deze bacteriën die zijn verdeeld met elk wassen van het gezicht en de reeds gestreste huid.

Vervolgens moet de huid optreedt, omdat tot vette huid betekent niet tegelijkertijd de huid goed gehydrateerd zijn. Talg is niet hetzelfde als vocht. Daarom moet vette huid gehydrateerd worden.

Het gebruik van maskers

De ideale ondersteuning behandeling geschikt zijn maskers. In plaats van dure toiletartikelen van de apotheek of de natuurlijke cosmetica kunnen ook hier van eenvoudige huismiddeltjes een verhelderend, zachte masker worden gemaakt, die perfect reinigt de huid en zachtjes ontruimt.

Gewoon schillen en pureer een groente komkommer en meng het met een aantal gekoelde pluggen. De massa Breng op het gezicht en laat het goed. Tenminste 20 minuten moet kunnen het mengsel handelen gezicht. Daarna afspoelen met warm water grondig, maar voorzichtig.

Naast de plug en komkommers is ook geschikt honing voor de gestresste huid te ontspannen en de teint te verduidelijken. Honing bevat waterstofperoxide, ter ondersteuning en versnelt de genezing van wonden. Ziektekiemen worden gedood, de huid ziet er fris en gezond toen. Dit moet echter - in feite toevlucht tot Medihoney omdat commerciële honing verontreinigingen kunnen bevatten die bovendien last van de huid - indien mogelijk.

Facial stoom

Om het effect van het masker nog intensiveren voordat helpen een Gezichtsdampbad beoordelen. Deze vullen heet water in een kom en voeg een paar druppels tea tree olie. Tea tree olie heeft licht desinfecterend en is daarom geschikt voor de huid van kiemen en bacteriën in slechts benadrukt, vette huid te ontdoen.

Kamille behaalde ook een reinigende en ontspannende werking en kan ook een stoombad worden toegevoegd. Het gezicht blijven maar een paar minuten over de kom en laat de stoom effect op de huid. Zo goed onderhouden, de huid handelt snel hersteld en puur.

  Like 0   Dislike 0
Volgende artikel Foot & Finger Care
Commentaren (0)
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha