Geneeskrachtige kruiden voor de verzorging van de alvleesklier

Theodoor Groenewegen Februari 25, 2017 Miscellany 1507 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Geneeskrachtige kruiden voor de verzorging van de alvleesklier

Gezondheid staat voorop, om te genieten van een goede kwaliteit van leven. In dit artikel vindt u meer informatie over de verschillende medicinale planten waarmee de alvleesklier kan worden gehandhaafd leren.

De gezondheid van de pancreas

De meest voorkomende ziekten van pancreaskanker zijn en de problemen bij de productie van insuline. Het glandulaire orgaan zich achter de maag, produceert maagsap nodig voor de spijsvertering, alsmede insuline en is verantwoordelijk voor het reguleren van de Butzuckerspiegels. Wanneer de pancreas goed te laten werken, kan diabetes voorkomen. Dus het is een belangrijk orgaan, die moet worden gehandhaafd.

Geneeskrachtige kruiden voor de verzorging van de alvleesklier

1. De uitstekende eigenschappen van groene thee

Groene thee bevat krachtige antioxidanten en heeft tal van voordelen voor de gezondheid. In een recent onderzoek van de wetenschappelijke tijdschrift Metabolomics is gevonden dat dagelijkse consumptie van groene thee bevordert de gezondheid van de pancreas en het voorkomen van pancreaskanker.

Het werkzame bestanddeel epigallocatechinegallaat, EGCG kort, de vorming van kankercellen in de pancreas te voorkomen. Dit is natuurlijk geen behandeling, maar kan ziek worden, zodat de kans op alvleesklierkanker verminderd. Dus moet je niet twijfelen, te drinken een kop groene thee per dag.

2. Weegbree en zoethout

De combinatie van deze twee geneesmiddelen kruiden geeft uitstekende resultaten. Wij raden een kopje van deze thee na de hoofdmaaltijd. Gewoon zoethout en een lepel weegbree blancheren met een kopje water - dit is een uitstekend middel om de alvleesklier te zuiveren en te onderhouden. De zoethoutwortel bevat een werkzame stof die de bloedsuikerspiegel reguleert en heeft ook anti-inflammatoire eigenschappen.

Gecombineerd met Weegbree dit kruid is perfect als een voorzorgsmaatregel tegen insulineresistentie en dus ook voor diabetes.

3. rozemarijn en salie thee voor de alvleesklier

Deze kruidenthee smaakt niet alleen geweldig, het is ook zeer effectief, is het raadzaam vooral na het diner. Deze thee mengsel onderhoudt niet alleen de alvleesklier, het fungeert ook de spieren ontspannen en kalmerend effect en helpt dus je in slaap valt. Rozemarijn vermindert de ontsteking en bevordert de uitscheiding van schadelijke stoffen uit de pancreas. Daarom wordt deze thee aangeraden eenmaal daags. Gewoon een takje rozemarijn en salie laat 5 blancheren met een kopje water en laat 5 minuten staan. De thee kan worden gezoet met een beetje honing.

4. De uitstekende eigenschappen van mariadistel

Mariadistel is direct beschikbaar in de apotheek of reformwinkels. Deze medicinale plant bevat silymarine, een flavonoïde, die zowel de lever en de alvleesklier geneest en beschermt. In vette lever of alvleesklier ontsteking, wordt dit kruid aanbevolen voor bijvoorbeeld. De antioxidant en anti-inflammatoire werking van silymarine kan stimuleren de groei van levercellen.

De meeste detox met mariadistel aan de lever en de alvleesklier te reinigen. Voor een lepel van de zaden wordt gebroeid met een kopje water. Beste genomen na de maaltijd. Normaal gesproken wordt een dosis van 450 g per dag aanbevolen, moet u overleg met de arts of apotheker te houden. Bij het nemen van capsules, kan de hoeveelheid beter worden gecontroleerd, maar ook Mariendisteltee wordt sterk aanbevolen.

U kunt kiezen die u het beste voorspellen en drinken minstens twee kopjes per dag van de gepresenteerde geneeskrachtige kruiden. We raden, bijvoorbeeld dagelijks groene thee en drinken in aanvulling op een van de genoemde thee.

  Like 0   Dislike 0
Vorige artikel Aroma Olie Massage
Volgende artikel Herken fibromyalgie
Commentaren (0)
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha