Fall Nieuw: In hun eigen partner!

Isaak Muys van Holy Februari 22, 2017 Familie 71 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Fall Nieuw: In hun eigen partner!

Vertrouwen, veiligheid en uiteindelijk verveling. De meeste mensen die in een lange, tevreden partnerschap leven, is saai door de jaren heen. Je hebt het gevoel dat ze weten dat hun partners in en uit, ieder van zijn gebaren en bewegingen te hebben gezien en gehoord al zijn gedrag en staanplaatsen miljoen keer. Het gevoel van verliefdheid is al lang verdwenen uit het dagelijks leven. In veel gevallen is het niet meer goed gezamenlijke activiteiten of seksualiteit. De lucht is eruit.

Het dilemma van het verlangen naar veiligheid en avontuur

Ook plat zoals in de meeste stabiele liefdesrelaties de gevoelens van passie en enthousiasme voor de anderen in de loop van de tijd, de partners wensen vurig aan de sterke erotische aantrekkingskracht, de elektrische ritselen weer te voelen.

Paar therapeuten zien in het menselijk verlangen naar veiligheid aan de ene kant en het avontuur aan de andere kant een dilemma dat de liefde relaties onder ogen moeten zien. Aan de ene kant willen we een partner die houdt in goede en slechte tijden voor ons, aan de andere kant, het is juist de onzekerheid of de andere heeft echt geïnteresseerd in ons die ons trekt in zijn ban. Betekent dit verzet dat we moeten opgeven onze wens voor verse verliefdheid in een monogame relatie?

Een conflict en de mogelijke oplossingen

Eén is duidelijk: Als u wilt een stabiele relatie te voeren, moet duidelijke aankondigingen. Hij moet kunnen vertrouwen op elkaar en weten dat Zijn Woord waar is. Er zijn nog enkele manieren om ons uit de dagelijkse sleur te gaan met onze partners, na te denken over zijn kwaliteiten en nieuwe facetten te ontdekken aan het.

1. samen eten - best scherp!

Je eet al samen met uw partner? Het is goed! Waarom niet proberen nieuwe recepten, Thaise keuken heeft bijvoorbeeld chili, die een stimulerend effect op de seksualiteit kunnen hebben. Zelfs Ginger is een kruid dat fungeert als een afrodisiacum. Koken met elkaar verbindt, een restaurant bezoek is je relatie met een nieuwe omgeving.

Maak 2. sport - samen of afzonderlijk!

We weten allemaal dat sport belangrijk is voor de gezondheid en het welzijn van mensen. Daarnaast kan sport een grote invloed op een relatie hebben. Veel partners vertellen hoe atletische uw schat was.

Echter, regelmatige lichaamsbeweging is niet alleen goed voor een aantrekkelijk lichaam. Het versterkt het zelfvertrouwen, verhoogt stemming, verbetert de bloedsomloop en de concentratie en helpt om betere seks. Maak open-air sport, u ook op de UV-stralen, te verhogen serotonine niveaus. De positieve ervaringen met de partner stimuleert de verliefdheid.

3. Zoenen!

Hoe vaak heb je je geliefde / je geliefde te kussen? Als twee mensen kussen, zijn miljarden zenuwcellen gestimuleerd, het lichaam een ​​natuurlijke Drogenmix begint te handelen. Gelukkig hormonen zoals serotonine, adrenaline en endorfine vrijkomen, onze hartslag stijgt, de lichaamstemperatuur stijgt, bevinden we ons in een staat van verrukking.

Volgens studies, mensen die vaak kus de taak met succes, er jonger en hebben een betere huid. Voor haar nieuwe verliefdheid zoenen is zeker een aanrader!

4. Talk plaats stilte

U kent uw partner en zie hem elke dag, wat moet men zo groot te spreken? Wees stil niet te veel! Communicatie is een belangrijke schakel in partnerships. Als je niets te vertellen hebben, zorgt u ervoor dat u ook de eigen vennootschappen en dingen positieve ervaringen die je later kan delen in de discussie. Dat is goed voor u persoonlijk en voor je relatie.

Ook Ruzie is beter dan stilte. Negatieve gevoelens die niet worden uitgesproken, vaak uitgedrukt in sarcastische opmerkingen of subtiele vijandigheid. Deze op hun beurt zijn killer voor uw liefde.

5. Elegant Rendezvous

Iedereen houdt ervan om een ​​aantrekkelijke man of een mooie vrouw zien. Natuurlijk, niemand is perfect, en ten laatste na een paar jaar je wennen aan het zicht van anderen.

Toch zijn veel mensen nieuwe verliefdheid gevoelens naar je toe komen om hun partner mee in een chique outfit voor een concert of diner. Trek aan de blikken van andere mensen en verras je partner met hoe aantrekkelijk u kunt handelen in het openbaar.

6. mindfulness en kleine gebaren

Wanneer u de laatste keer een roos op het kussen van uw geliefde hebben gekozen? Een stuk papier met "I love you" te zetten in de zak van uw dierbaren te werken? Zeg maar "Laat me dat voor u dragen?" Of "Heb je honger? Ik zal je iets lekkers in de woonkamer te brengen? "Het is vaak de kleine, verrassende dingen die nieuwe verliefdheid te brengen in ons leven.

En herinner je je dat dingen als je partner, vind je niet leuk? Besteed aandacht aan je partner, zijn verlangens, grillen, behoeften, het kan uw partner zijn, maar het is nog steeds een apart persoon. Als je kijkt naar het met deze afstand, zal het makkelijker om hem te zien als een interessante vergelijking en om weer verliefd te zijn!

7. "Weet je nog ...?"

Revel met je partner zo vaak mogelijk in mooie herinneringen, ongeacht of het was te leren kennen, de enige gemeenschappelijke datum of een leuke vakantie. Dit maakt de relatie sterk en kan verpletteren gevoelens komen.

  Like 0   Dislike 0
Commentaren (0)
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha