Everlasting als medicinale plant

Rudy Cornelis Februari 22, 2017 Gezondheid 61 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Everlasting als medicinale plant

Deze medicinale plant wordt gebruikt in de galblaas problemen, spijsverteringsstoornissen en de lever zwakte. De verschillende ingrediënten slijmoplossend, verzachtend, anti-inflammatoire en diuretische effect op het lichaam. Daarnaast zal je deze plant in diverse cosmetica terug te vinden.

De kat is gekomen uit de familie Asteraceae en zijn afkomstig uit Midden, Zuid en Oost-Europa. Dit heeft de volgende kenmerken: de plant groeit tot 40 cm hoog, het is een hardnekkig onkruid, draagt ​​ze oranjebloesem en heeft witte langwerpige bladeren. Deze plant moet niet verzameld, omdat het een beschermde soort.

De Applicatie

Deze plant wordt gebruikt in de volgende klachten en deze zijn: diarree, gal aandoeningen, jicht, hoesten, leverzwakte, hoesten, ontsteking mondholte, bronchitis, spijsverteringsproblemen, aandoeningen van gal, schimmeldodende en antimicrobiële, astma, aandoeningen van de luchtwegen en verkoudheid. De bloei kruid van deze plant wordt gebruikt voor medische toepassingen. Voor een kopje thee u een theelepel bloemen nodig en ze zijn doordrenkt met ongeveer 150 ml warm water. De thee moet in staat zijn gedurende 10 minuten staan ​​en dient dit, eet een half uur na inname. Voorafgaand aan een dergelijke behandeling noodzakelijk een arts te raadplegen.

Het Effect

De bloemen van deze plant bevatten flavonoïden, bitterstoffen, looistoffen, harsen, chalcone, naringin, Helichrysin A en B, Kämpferolglykoside, apigenine en essentiële oliën. Deze stoffen hebben een antibiotisch effect, diureticum, hoesten beperking, spasmolytica, stimulerende, anti-inflammatoire en diuretische op het lichaam. Bovendien kan de galstroom positief beïnvloed, het maagsap en pancreassecretie kan worden bevorderd, verschillende ontstekingen verlicht worden, fungi en microben kan verwijderen en de huid bloedsomloop wordt bevorderd.

  Like 0   Dislike 0
Commentaren (0)
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha