Een baby massage is ontspanning

Adrian Verheyen Februari 22, 2017 Familie 33 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Een baby massage is ontspanning

Een baby massage is voor de nieuwe ouders echt speciaal voor het kind, maar nog veel meer. De massage effectief ondersteunt de verbetering van de belangrijke lichaamsfuncties zoals de spijsvertering en de bloedsomloop. Zelfs het immuunsysteem wordt versterkt door indirect.

Het beste voor lichaam en ziel

Bovendien is op deze wijze het belangrijkste orgaan van aanraking van de baby, de delicate en zachte huid gestimuleerd. Over deze fysieke effect wordt gemedieerd door de zachte strelen en de zorgvuldige werkgelegenheid een gevoel van veiligheid. Dit is niet alleen een belangrijke basis voor de zogenaamde basic trust. De ouder-kind relatie wordt geïntensiveerd en versterkt de weinig zelfvertrouwen voor het latere leven.

Voorbereiding is alles

  • Van te voren is het belangrijk om voldoende tijd en rust en het juiste moment te kiezen mogelijk te maken. Ideaal tijden zijn in de ochtend of middag tussen de maaltijden als de baby is niet te moe of onrustig.
  • Om te voorkomen afkoeling moet de ruimte aangenaam warm. Idealiter kan plaatsvinden op de commode met geactiveerde verwarming voor de baby massage. Of natuurlijk op een deken verspreid op de vloer.

Met muziek en baby-olie

Baby's houden van muziek en luister naar de zachte klinkt interessant. Als de ouders nog steeds liefdevol met hen spreken, snel aanpast aan een ontspanningsruimte. Dan is de warme handen worden ingewreven met olie.

Babymassage - zachtjes beginnen

In principe dient te worden opgemerkt dat het detail is zachter, jonger kind. In de eerste weken van het leven zachte strelen volstaan ​​helemaal.

Pas na een paar maanden, kan de druk geleidelijk te verhogen enigszins. Hierbij moet rekening steeds gegeven om de reacties van de baby. Is het gelukkig en ontspannen, geniet duidelijk de massage? Of het signaleert ongemak, door het afweren van gezichtsuitdrukkingen en gebaren, of het begint zelfs te zeuren? Daarna moet de druk worden verzwakt of babymassage onmiddellijk worden gestaakt.

Het masseren en strelen

Een geschikte manier is om de baby op zijn rug op de gestrekte benen van de bovenliggende zetten. De kleine kop ligt in de richting van de knie. Dan streelde liefdevol in de richting van de handen op de kleine wapens. Uit de schouders wordt verwijderd door de huid van de buik. Hier kan het worden gemasseerd in een cirkelvormige beweging met de klok mee met je handpalm.

Zo buikpijn of zelfs drie maanden koliek kind ook kan worden verlicht. Dan is de kleine benen, de rug en de billen worden voorzichtig gekneed. Een laatste knuffel apparaat mag niet ontbreken.

  Like 0   Dislike 0
Commentaren (0)
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha