Dus Kerstmis is met de kinderen naar een mooie harde

Petra Van Dongen Februari 22, 2017 Familie 83 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Dus Kerstmis is met de kinderen naar een mooie harde

Kerstvieringen, de kinderen ervaring met hun ouders, ze een leven lang meegaan herinneringen. De in de jeugdervaringen verzameld hebben een enorme invloed op hoe ze opgroeien zelfs klaar om dergelijke gelegenheden te kopen. Precies de reden waarom het zo belangrijk is om speciale aandacht te besteden aan kerst met de familie. Volgende tips helpen om het festival een succes te maken.

Gelieve geen stress

Alle kinderen kijken uit naar een rustige kerst. Wiens grootste killer is overmatige stress. Stress zet kinderen onder een constante spanning, het kan zelfs je ziek maken. Vermijden door het aanpakken van de vakantie vertrokken.

Het is nuttig om vroeg te beginnen met de planning van het kerstfeest en de taken rechtvaardigheid verdelen. Kinderen willen ook worden betrokken bij de voorbereidingen. Waarom zouden ze niet worden toegestaan ​​aan te brengen helpen bij het versieren van de kerstboom en zelfgemaakte decoratieve materialen? Of ze helpen u cookies bakken of bij het koken. Vergeet niet om leeftijd passende activiteiten toe te wijzen.

Perfectie is niet een must

Als je van de kinderen in de voorbereidingen kan helpen om hard, kun je niet verwachten perfectie. Het is eerder op de sterke steun en de meer onze eigen vrije tijd. Looft de kinderen, als er iets is bijzonder goed gedaan. Correcte kleine fouten onopvallend. Als je te streng reageert, waardoor de kinderen te helpen niet leuk.

Praten over rituelen

Voor elke familie voor Kerstmis zijn andere rituelen op het plan. Klassieke tradities, die plaatsvinden op een bepaalde tijd in jaren, kunnen de volgende activiteiten:

  • samen zingen
  • reciteren van poëzie
  • een bezoek aan de Angel & nbsp Kerstmis;
  • lees de gemeinsem bidden of het kerstverhaal
  • Kerstdiner

Zolang u en de kinderen hebben plezier in hen, moet je vasthouden aan hen.

Misschien besef je echter dat kinderen met de leeftijd te tonen weinig interesse in de oude manieren. Vermijd geschillen in dit verband, door te praten voordat het festival over dit onderwerp. Wees gul en sluiten compromissen.

Niet voortdurend squat opeenvolgende

Hoewel Kerstmis is de viering van familie, kinderen moeten hun vrijheid. De kleinere ze zullen gebruiken om te spelen en te proberen de geschenken. Oudere kinderen kunnen willen ontmoeten met gelijkgestemden.

Praat best op voorhand wanneer hield de gezamenlijke uren en als iedereen mag zijn eigen belangen na te streven. Dan is er geen discussie later.

Trips voor verveling

Als jong en oud de hele dag zitten in de voorkant van de feestelijke tafel of tv kijken, wordt het al snel saai. Bovendien, kinderen reageren onevenwichtige wanneer ze niet de beweging.

Plan korte uitstapjes in de omgeving. Afhankelijk van de weersomstandigheden, een rodelen of een lange wandeling door het bos winter zijn net als een museumbezoek. Na verloop van tijd doorbrengen buiten, het is vooral comfortabel in de gezellige woonkamer.

Doen goed samen

Heb je er ooit over nagedacht, dat niet alle mensen kunnen besteden een vrolijk kerstfeest? Misschien heb je deelgenomen aan een fundraiser voor het festival. Geld is belangrijk voor veel goede doelen.

Maar je kunt ook doen met kleine gebaren goed. Laad de weduwe buurman voor koffie. Geef de oude dame van meer dan een glimlach en wat aandacht. Op deze manier leert u uw kinderen om waarden te waarderen. Tegelijkertijd kan een goede relatie ontwikkeld ten behoeve van alle betrokkenen.

Geniet van de gegevens

Tegenwoordig worden kinderen vaak overweldigd met Kerstmis met geschenken. Man eet en drinkt in overvloed. Later herinnert een van de kerst weer nauwelijks. Leer uw kinderen te herkennen, Details en respect. Je vertelt de kinderen ook over de betekenis van Kerstmis. Geniet van een moment dat de gemeenschappelijke vrede, wanneer de sneeuwvlokken zachtjes dansen in de voorkant van het venster.

Tags :

  Like 0   Dislike 0
Commentaren (0)
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha