Deken of slaapzak

Anita Van der Most Februari 22, 2017 Familie 72 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Deken of slaapzak

Deken of slaapzak? - Veel ouders vragen zich af. Het volgende artikel geeft meer informatie.

Aanvragen voor beddengoed

Als je gaat voor een wandeling van uw baby in een kinderwagen, moet u zorg vooral in het koude seizoen dat het echt warm is bedekt. Hiervoor moet u een quilt, een & nbsp hebben; Gebruik wandelwagen tas of een dik kussen.

In bed, zelfs al moet je je baby dragen van een slaapzak. Een deken, maar u kunt bijvoorbeeld, tot op de vloer en op een gymnastiek centrum - deze zijn geschikt voor kinderen vanaf de leeftijd van drie maanden - te bieden.

Waarom is het bed van de slaapzak te verkiezen?

Internationale studies hebben aangetoond dat bij zuigelingen en jonge kinderen die de nacht in een slaapzak te brengen, is de kindersterfte daalde met SIDS. Natuurlijk zijn er ook andere triggers voor, maar in veel gevallen is gekomen om verstikking als de baby de deken over zijn hoofd hebben getrokken.

Een kussen heeft geen plaats in een kinderbedje. Uiterlijk bij de kinderen kan draaien naar de zijkant, kan het gebeuren, dat ze niet langer haar hoofd hoog en kan niet ademen door de pad. Plaats uw kind dus zonder kussens en dekbedden slapen, maar alleen een navenant grote slaapzak. Veel kinderen worstelen haar deken 's nachts en uit en zijn dan vrij sinds. Dit kan snel leiden tot onderkoeling en een bijbehorende verkoudheid.

Verschillende lengtes en materialen van de slaapzak

Slaapzakken zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Dus er zijn dunnere modellen geschikt voor de zomer, maar ook gewatteerde varianten die warme mooie uw kind in de winter te houden.

Tegelijkertijd zijn er ook slaapzak modellen die een binnen- en buitenzwembad zak te hebben. Hiervan kunt u de dunnere model te gebruiken in de zomer. Als de dagen kouder, sluit beide samen slapen. Deze houdt uw kind in de winter dan warm.

Slaapzakken zijn de weg in lengtes van 70 cm, 90 cm, 110 cm, 120 cm en 130 cm.

Wanneer gaat de volgende slaapzak te kopen?

De grootte van de slaapzak u kiezen op basis van de grootte van het kind. Voor pasgeborenen, een model met een lengte van 70 of 90 cm is geschikt. Vergeet niet dat uw kind zou moeten hebben cm vierkant Creepin 'in de slaapzak is altijd ten minste 10. Is je baby bijvoorbeeld, nu 80 cm lang, moet u de 90-cm slaapzak tegen een 110 cm lang model vervangen.

In het algemeen verdient het aanbeveling om altijd twee slaapzakken beschikbaar. Hoe snel kan het gebeuren dat uw baby uitbraakt 's nachts een keer en een deel van de melk of de slurry de slaapzak bereikt. Dit moet dan alleen nog gewassen en gedroogd. Die dit heeft geen droger, zeker worden overbrugd 1-2 dagen. Hier een tweede slaapzak is meer dan behulpzaam.

Sleutels

voor baby deken slaapzak dons baby slapen pasgeboren baby baby onder deken slaapzak lichtgewicht deken slaapzak met capuchon voor baby deken over slaapzak baby baby slapen pasgeboren baby baby onder deken slaapzak dons deken en slaapzak baby deken en slaapzak deken ipv slaapzak deken slaapzak lichtgewicht deken slaapzak met capuchon deken over slaapzak baby deken over slaapzak baby onder pasgeboren baby baby slapen voor baby
  Like 0   Dislike 0
Commentaren (0)
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha