Aardappel Diet

Anneleen Van Dongen Februari 23, 2017 Gezondheid 578 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Aardappel Diet

Voor een lange tijd de aardappel als mesten voedsel tot je hebt bedacht hoe gezond zijn aardappelen en dat je kunt zelfs zo succesvol gewicht te verliezen. Maar zelfs voor degenen die willen eten en veel aardappelen, dit dieet is niet gemakkelijk.

Aardappelen zijn gezond

De aardappelen uit de familie Solanaceae, is een van de gezondste voedingsmiddelen die er bestaan. Het was de Engels privateer Sir Francis Drake, die de eerste aardappelen in de 16e eeuw bracht terug naar Europa. Op dat moment niemand kon vermoeden hoe belangrijk ook de gele knollen moet zijn als voedsel. In Ierland, waar de aardappel is het belangrijkste basisvoedsel voor eeuwen, miljoenen stierf na een aantal slechte oogsten in de 19e eeuw door mensen. Tot op heden, aardappelen onmisbaar als supplement, maar ook als hoofdgerecht voor de meeste mensen.

Aardappelen zijn niet alleen gevarieerd en lekker, ze zijn ook erg gezond. Zij omvatten onder andere vitamine B en vitamine C, 19 verschillende aminozuren en negen essentiële mineralen. Dit omvat calcium, die het lichaam uitdroogt tijdens aardappeldieet. Aangezien aardappelen zijn ook relatief goedkoop en je kunt zelfs groeien zonder problemen in uw eigen tuin, een aardappel dieet is eigenlijk niets in de weg.

De voordelen van aardappel dieet

  1. Aardappelen hebben zeer weinig calorieën, omdat een pond aardappelen komen slechts 400 calorieën.
  2. Door het zetmeel in de aardappel en zorgt voor een aangenaam gevoel van verzadiging.
  3. Men kan zonder dat de fysieke problemen, leven voor een langere periode van slechts aardappelen en je hebt op een aardappel dieet ook.
  4. Men kan zo veel aardappelen te eten als je wilt, maar op een gegeven moment één zou niet langer dat.
  5. Degenen die volharden de aardappel dieet consequent, die een paar kilo's te verliezen, terwijl eigenlijk.

De nadelen van de aardappeldieet

  1. Zoals bij alle zogenaamde mono diëten, dus diëten, waarin slechts één voedsel kan worden gegeten, zelfs een aardappel dieet is erg snel, erg saai.
  2. Een aardappeldieet eenzijdig, omdat andere voedingsmiddelen mogen alleen in zeer beperkte mate.
  3. Als je jezelf dwingen om een ​​aardappel dieet doorstaan, kan dit leiden tot een levenslange afkeer in verband met aardappelen onder bepaalde omstandigheden.

Hoe werkt een aardappel dieet?

Wie nu denkt: Prima, ik wil aardappelen eten en opstijgen ik wil, die zeer snel moeten wennen aan het idee dat een aardappel dieet bestaat niet uit gebakken aardappelen met spek en uien, van knoedels, aardappelen pannenkoeken, en aardappelsalade. Wanneer een aardappel dieet alleen oven aardappelen zijn toegestaan, of zelfs gewone jas aardappelen. Van maar men moet zo veel als je wilt eten, of kan uiteindelijk. Deze zorgen ervoor dat, bijvoorbeeld, stekkers. Maar hier crème stopper is geen probleem, maar een plug die wordt ingeschakeld, maar geen zout of melk, maar met veel verse kruiden.

Het uitzicht naar voren om zo veel aardappelen te eten als je wilt, in de eerste plaats klinkt geweldig, maar wie wil om uit te houden zelfs maar een week, die een grote dosis discipline nodig en moet echt willen aardappelen eten. Maar zelfs de grootste aardappel fan zal vroeger of later grote problemen krijgen, want als de lijst bevat alleen aardappelen op het menu, dan wordt het saai en het einde van de aardappel dieet is erg snel in zicht.

Tags :

  Like 0   Dislike 0
Commentaren (0)
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha