7 Symptomen van de lever vergiftiging

Grant Zwebe Februari 24, 2017 Miscellany 1648 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
7 Symptomen van de lever vergiftiging

De lever is verantwoordelijk voor het uitvoeren van basisfuncties: productie van eiwitten, glucose, ijzer en cholesterol metabolisme, uitscheiding van schadelijke stoffen en vreemde stoffen, etc. Daarom is het uiterst belangrijk volgens deze organen te handhaven. In dit artikel vindt u meer informatie over de symptomen die kunnen optreden met de lever vergiftiging te leren.

Symptomen van de lever vergiftiging

De lever is een aan de hersenen van de meest complexe organen. De correcte werking van dit orgaan voor de algemene gezondheid van groot belang. Niet alleen een evenwichtige voeding is belangrijk voor het behoud van de lever, diverse leefgewoonten spelen een bijzondere rol. Een actieve, gezonde leven zonder tabak, zittend leven, alcohol of overmatig drugsgebruik voorkomt vergiftiging en andere leverkwalen.

1. maagkrampen en een opgeblazen gevoel

Als de handen, enkels, voeten of de buik te zwellen, dit is verre van een reden tot bezorgdheid, kan het af en toe gebeuren. Om deze klachten zouden moeten omvatten, zijn als ze continu aanwezig. Als je elke dag lijdt, bijvoorbeeld van opgeblazen gevoel, indigestie en buikpijn hebben. Vaak zijn deze symptomen het gevolg van het feit dat de lever niet goed functioneert en accumuleren de stoffen in het lichaam. Het risico van ascites. Dus als u last heeft van deze symptomen, moet je medisch onderzocht u.

2. Verkleuring van de urine of ontlasting

Als u observeren veranderingen in de kleur van de urine of ontlasting, of zelfs sporen van bloed zichtbaar zijn, moet u zeker worden uitgevoerd een medisch onderzoek. Natuurlijk kan dit worden veroorzaakt door een groot aantal ziekten, maar vaak is er een verbinding met de lever of de nieren. De urine kan aannemen, bijvoorbeeld een bilirubineconcentratie een donkerdere kleur.

3. Geelzucht

Geelzucht is een van de meest duidelijke symptomen. De gelige huid of oogkleur of een gelige verkleuring van de nagels is geassocieerd met verhoogde bilirubine gerelateerd. Deze stof is essentieel voor een goede spijsvertering, maar als de lever niet goed functioneert, is het dan niet correct verwijderd en richt zich in het organisme, hetgeen leidt tot de typische gele kleur, die leverziekte aangeeft.

4. Verhoogde gevoeligheid van de huid

Jeuk, tintelingen en andere huidaandoeningen kunnen, onder andere verband met de verontreinigende stoffen van de lever niet goed gefiltreerd en derhalve ophopen in het lichaam. Het moet echter wel ernstige symptomen, een dokter kan verzorgen van het onderwijs van de oorzaken. Jeuk kunnen namelijk hebben en hoeft niet noodzakelijkerwijs veroorzaakt door lever- aandoeningen diverse triggers.

5. Heartburn

Een gevoel van volheid, opgeblazen gevoel en ademhalingsproblemen, en maagzuur symptomen die een lever vergiftiging kunnen wijzen. Aangezien dit orgaan een belangrijke rol speelt bij de spijsvertering, het aangegeven voorkomen bij aandoeningen. Om de precieze oorzaken, is een medisch onderzoek vereist.

6. Diarree

Niet alleen maagklachten, zuurbranden, misselijkheid of gevoel van druk in de maag kan leverproblemen wijzen vaak diarree kan een slecht functionerende spijsverteringsstelsel en zuiveringssysteem zijn gerelateerd aan de lever. In dit geval wordt een medisch onderzoek vereist om de precieze oorzaken bepalen.

7. Algemene uitputting

Niet alleen algemene uitputting, zelfs malaise, zwakte en constante slaperigheid kan een lever vergiftiging te geven. Dit kan vorkommenn wanneer de lever overbelast en het lichaam dus weinig stroom. Je moet zien als u extra symptomen zoals het vasthouden van water, slechte spijsvertering, maag pijn of jeuk. Zeker een bezoek aan een arts om te verduidelijken waar precies zijn de oorzaken van het probleem. Gezondheid staat voorop!

  Like 0   Dislike 0
Commentaren (0)
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha